Behandling via sundhedsforsikring

Jeg er Sundhedsautoriseret & Anerkendt behandler (SA behandler), da jeg også har autorisation hos sundhedsstyrelsen som Social og Sundhedsassistent. Titlen betyder, at jeg som massageterapeut, på lige fod med en RAB massør, lever op til de krav som forsikringsselskaber og pensionsselskaber stiller til massører i forbindelse med sundhedsforsikring og sundhedsordninger. Jeg er medlem af SAB – Sammenslutningen af Alternative Behandlere.

Brug din sundhedsforsikring i klinikken

Det betyder for dig, at har du en sundhedsforsikring eller en sundhedsordning, privat eller på arbejdspladsen, som dækker massagebehandling, kan du i de fleste tilfælde, benytte klinikken til behandlingerne. Det er din aftale med forsikringsselskabet, der afgør, hvor mange behandlinger du får dækket og om det er med helt eller delvist tilskud. Inden du bestiller tid til massage via din sundhedsforsikring, er det vigtigt, at du kontakter dit forsikringsselskab eller pensionsselskab for at få godkendt behandlingen og evt. få nærmere information om dækning, tilskud og afregning mm.

Når din aftale med forsikringsselskabet eller pensionskassen er på plads, kan du kontakte klinikken på telefon 22 28 74 22, så vi kan aftale det nærmere behandlingsforløb.

SA massør eller RAB massør, hvad er forskellen
I forhold til RAB behandlere har SA behandlere en sundhedsfaglig uddannelse som f.eks. læge, sygeplejerske, SOSU assistent, fysioterapeut og lign. med autorisation hos Sundhedsstyrelsen og er derfor forpligtet til at give ydelser af høj kvalitet, uanset hvilken ydelse, der er tale om. Autorisationen betyder, at eventuelle klager sker til Patientombudet, hvor det for RAB behandlere, sker til pågældendes brancheforening. Kravene til uddannelse inden for den alternative behandlingsform er de samme for RAB og SA behandlere.

massageolie orkide Wellness

© 2017