Cookie politik

Introduktion
Når du besøger websitet indsamles der visse oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor er uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender Cookies, der er en tekstfil, som sendes til din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at huske eventuelle indstillinger, målrette annoncer og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies risikere du, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. For sletning af cookies:  Se vejledningen her.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Google Analytics, Wordfence Security og Facebook

Indsamling og behandling af oplysninger

Generelt
Når du benytter  websitet indsamles og behandles der en række oplysninger om dig som bruger. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold og øvrig brug af services på websitet. Der indsamles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på og om du tidligere har besøgt websitet. Personoplysninger indsames også i det omfang du selv indtaster dem i forbindelse med kontaktformularer .

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes igen, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at personoplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Henvendelse herom kan ske til: post@klinik-skeem.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Klinik Skeem
Baldersvej 9, 4873 Væggerløse
Email: post@klinik-skeem.dk

© 2018