window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-115530293-1', { 'anonymize_ip': true });
Cookie og privatlivspolitik

Cookie og privatlivspolitik

Klinikken tager beskyttelse af dit privatliv og behandlingen af dine personoplysninger meget alvorligt. Derfor indsamles der ikke automatisk personhenførbare oplysning om dig som bruger, uden dit samtykke, når du besøger websitet. I det følgende er uddybet, hvilke personhenførbare oplysninger, der kan indsamles, i hvilke sammenhænge de indsamles, til hvilket formål de indsamles, grundlaget for indsamlingen og hvordan de opbevares.

1. Cookies
Websitet benytter cookies til at forbedre oplevelsen og føre statistik. Du samtykker til brugen af cookies, hvis du fortsætter med at bruge websitet. Cookies overfører ingen personhenførbare oplysninger om dig som bruger, da din IP-adresse bliver anonymiseret og dit besøg registreres ud fra et tilfældigt generet anonymt ID. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, skal du undlade at give dit samtykke og undlade yderligere brug af websitet.

1.2 Sletning af cookies
Hvis du fortryder dit cookiesamtykke, skal du slette dine cookies og undlade yderligere brug af websitet. Vejledninger til sletning af cookies http://minecookies.org/cookiehandtering/

1.3 Oplysninger der indsamles via cookies
Cookies indsamler visse oplysninger om dit besøg på websitet. Det sker ved alm. tilgang af indhold på websitet. Der indsamles typisk følgende typer af oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, i et vist omfang geografisk placering, hvilke sider du klikker på, hvilket website du evt. er henvist fra og om du tidligere har besøgt websitet. Der indsamles ingen demografiske oplysninger eller oplysninger om interesser og din IP adresse bliver anonymiseret, så den ikke kan henføres til dig. Læs mere om IP anonymisering https://support.google.com/analytics/answer/2763052. Strengt nødvendige cookies er undtaget fra dit samtykke og benyttes udelukkende for, at websitet kan fungere optimalt. Disse cookies indsamler ingen personoplysninger.

1.4 Tredjeparts cookies
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der omfatter: Google Analytics

1.5 Strengt nødvendige cookies
Accepterer du brugen af cookies på websitet, sendes en cookie, som husker din accept.

1.6 Formål med og udløb af cookies
Herunder fremgår, hvad cookies bruges til og hvornår de automatisk slettes, med mindre du selv sletter dem. Udløb er regnet fra sidste besøg på websitet.

_ga: til statistik i Google Analytics- udløb 24 mdr.
_gat_gtag: bruges af Google Analytics til neddrosling af forespørgsels raten – udløb 1 minut
_gid: til statistik i Google Analytics – udløb 24 timer
privacy_embeds: husker accept af cookie – udløb 30 dage.

2. Kontaktformularer
Websitet indeholder flere kontaktformularer, der indsamler visse personoplysninger i den udstrækning du selv afgiver oplysningerne.

2.1 Indsamling i kontaktformularer
Dine personoplysninger indsamles i det omfang, du selv indtaster oplysningerne i formularer, giver dit samtykke via “Godkend og acceptér” og derefter trykker “Send”.

2.2 Oplysninger der indsamles i kontaktformularer
Fra hver enkelt formular, og såfremt oplysninger sendes, indsamles altid dit navn, telefonnummer og email adresse. I formularer der også indeholder emne og besked felter, vil oplysningerne derfra tillige indsamles. Kontaktformularer må IKKE sendes på vegne af andre personer eller indeholde helbredsoplysninger. I tilfælde af, at sådanne situationer opstår, slettes mails omgåede.

2.3 Formål med kontaktformularer
Indsamlingen af oplysninger fra kontaktformularer sker med det formål, at klinikken kan svare dig tilbage pr. mail og/eller telefon, hvis du har sendt en forespørgsel via en formular. Hvis personoplysninger, indsamlet via en kontaktformular, danner grundlag for behandling i klinikken, kan oplysningerne benyttes til oprettelse af klientjournal.

3. Grundlag for indsamling
Med mindre andet retslig grundlag indtræder, er indsamling og behandling af personhenførbare oplysninger baseret på, at du giver dit samtykke.

4. Sikkerhed
Trafikken til og fra websitet er sikret med SSL kryptering udstedt af Let’s Encrypt. Oplysninger fra kontaktformularer leveres i krypteret form til en mailboks hos Klinik Skeem på Google G Suite og opbevares ikke på websitet eller webserveren.

5. Periode for opbevaring
Personoplysninger fra sendte formularer, slettes straks på din anmodning eller senest efter 24 mdr., med mindre de tjener en retslig forpligtelse som klinikken er pålagt

6. Databehandlere
Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse bl.a. i henhold til EU-U.S. Privacy Shield, og hvor klinikken har indgået databehandleraftaler (DPA) jf. gældende lovgivning

7. Videregivelse af oplysninger
Personhenførbare oplysninger videregives ikke, i nogen som helst form til tredjepart, med mindre du giver dit samtykke hertil eller det tjener en retslig forpligtelse som klinikken er pålagt. Oplysninger indsamlet via Cookies videregives i anonymiseret form til de tredjeparter som fremgår af punkt 1.4

8. Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personhenførbare oplysninger, der behandles og få oplysningerne udleveret på forlangende. Du kan desuden og til enhver tid, gøre indsigelse mod, at disse personoplysninger behandles. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at oplysningerne bliver behandlet. Henvendelse herom kan ske til: post@klinik-skeem.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

9. Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Klinik Skeem
Baldersvej 9, 4873 Væggerløse

Websitet anvender cookies til statistik og til at forbedre indholdet. Visse oplysninger videregives til tredjepart. Hvis du accepterer og fortsætter med at bruge websitet, samtykker du til brugen af Cookies. Læs mere Ok