Firmamassage – Få massage på arbejdspladsen

Det er en god idé at sikre sunde og glade medarbejdere i din virksomhed. Hertil er en aftale om firmamassage en rigtig god idé. Massagen reducerer nemlig sygefraværet i virksomheden og forebygger fysisk og psykisk stress. Massage er både behandlende og helbredende, så allerede opståede gener kan behandles og fremtidige gener kan reduceres. De fleste arbejdsfunktioner i en virksomhed giver normalt en eller anden form belastning af led og muskler. Massage er derfor effektivt til både medarbejdere med stillesiddende arbejde foran computeren og medarbejdere med fysisk hårdt eller monotomt arbejde. Ud over de behandlende og forbyggende egenskaber giver massagen fysisk og psykisk velvære i en stresset og travl hverdag.

Firmamassage i Nykøbing F og Sydfalster

Jeg tilbyder firmamassage til alle typer af virksomheder i og omkring Nykøbing F og i Sydfalster området. Firmamassage betyder, at jeg kommer ud på arbejdspladsen og giver massage til medarbejderne. Jeg medbringer massagebriks, håndklæder og hvad, der ellers skal bruges til behandlingen. Det eneste du skal sørge for, er at stille et lokal til rådighed. Behandlingen består typisk af 30 minutters massage af hver enkelt medarbejder og behandlingen tilpasses selvfølgelig ud fra hver enkelt medarbejders behov.

Har du brug for en aftale om firmamassage til dine medarbejderne, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 22 28 74 22 eller via kontaktformularen. Ligger din virksomhed uden for de nævnte områder, kan jeg altid henvise til en massør i det aktuelle område.


massageolie orkide Wellness