Øreakupunktur mod smerter eller til rygeafvænning

Øreakupunktur er en meget gammel teknik, der tager udgangspunkt i ørets aktive punkter, som hver især repræsenterer kroppens organer og bevægeapparat. Ved at påvirke disse punkter med en kombination af  akupunkturnåle og tryk, kaldet akkupressur, kan der opnås en målrettet og stimulerede effekt mod smerter og ubalancer. Øret indeholder tillige punkter, der repræsenterer specielle ubalancer som depression og forhøjet blodtryk samt punkter, der kan stimuleres i forbindelse med rygeafvænning og appetitregulering. Øreakupunktur er ikke en mirakelkur i forhold til rygestop og slankekur, men er et rigtig godt supplement, hvis du er mentalt motiveret og lige mangler det sidste.

I klinikken arbejder jeg målrettet med øreakupunktur som behandling af smerter i bevægeapparatet. Øreakupunkturen kan derfor benyttes som et supplement til almindelig massageterapi eller et selvstændigt behandlingsforløb. Hver behandling tager ca. 30 minutter, hvoraf du skal ligge med nålene i ca. 20 minutter, inden de fjernes. Resten af tiden går med lokalisering af de aktive punkter i ørerne og isætning af nåle. Hvis det er nødvendigt, bliver du tilbudt permanåle, som er små akupunkturnåle, der skal blive siddende i 10 dage, eller til de selv falder ud.


ØreakupunkturØreakupunktur

  • Smertebehandling
  • Behandling af ubalancer
  • Akkupressur
  • Rygeafvænning
  • Appetitregulering

Et effektivt behandlingsforløb med øreakupunktur mod smerter i bevægeapparatet, strækker sig normalt over 3-5 gange og evt. permanåle. Ved rygeafvænning skal du regne med 5-6 gange. Handler det om appetitregulerende behandling, skal du regne med et længere forløb. Foregår behandlingen i forbindelse med almindelig massage, aftaler vi det nærmere om forløbet. Hvis du har skræk for nåle er der ingen problemer. Behandlingen foregår i stedet med små magneter, som er i stand til at aktivere ørets punkter uden stik.

Bestil tid i klinikken på telefon 22287422 – Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere øreakupunktur.