Persondata politik

Introduktion
Klinikken tager beskyttelse af dit privatliv og behandlingen af dine personoplysninger meget alvorligt. Derfor indsamles der IKKE automatisk nogen oplysning om dig som bruger, når du besøger websitet. Når du benytter kontaktformularer på websitet, indsamles dog personoplysninger i den udstrækning, at du selv indtaster og sender disse. Oplysningerne benyttes ikke til andre formål, end de oplyste. I det følgende er uddybet, hvilke oplysninger, der indsamles, til hvilket formål de indsamles og hvordan de opbevares.

1. Indsamling
Dine personoplysninger indsamles i det omfang, du selv indtaster oplysningerne i formularer, giver dit samtykke via “Godkend og acceptér” og derefter trykker “Send”.

2. Oplysninger der indsamles
Fra hver enkelt formular, og såfremt oplysninger sendes, indsamles altid dit navn, telefonnummer og email adresse. I formularer der også indholder emne og besked felter, vil oplysningerne derfra tillige indsamles. Kontaktformularer må IKKE sendes på vegne af andre personer. I tilfælde af en sådan situationer opstår, slettes mails omgåede.

3. Formål
Indsamlingen af oplysninger sker med det formål, at klinikken kan svare dig tilbage pr. mail og/eller telefon, hvis du har sendt en forespørgsler via en formular.

4. Sikkerhed
Trafikken til og fra websitet er sikret med SSL kryptering udstedt af Let’s Encrypt. Oplysninger fra kontaktformularer sendes i krypteret form til en mailboks hos Klinik Skeem og opbevares ikke på websitet eller webserveren.

5. Periode for opbevaring
Personoplysninger fra sendte formularer, slettes straks på din anmodning eller senest efter 24 mdr., med mindre de tjener et retslig forpligtelse som Klinik Skeem er pålagt

6. Databehandlere
Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse bl.a. i henhold til EU-U.S. Privacy Shield

7. Videregivelse af oplysninger
Oplysningerne videregives ikke, i nogen som helst form til tredjepart, med mindre du giver dit samtykke hertil eller det tjener en retslig forpligtelse som Klinik Skeem er pålagt.

8. Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, der behandles og få oplysningerne udleveret på forlangende. Du kan desuden og til enhver tid, gøre indsigelse mod, at disse personoplysninger behandles. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at oplysningerne bliver behandlet. Henvendelse herom kan ske til: post@klinik-skeem.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

9. Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Klinik Skeem
Baldersvej 9, 4873 Væggerløse
Email: post@klinik-skeem.dk

© 2018