FAQ

FAQ

Her finder du svaret på de ofte stillede spørgsmål til klinikken og behandlingerne i klinikken. Hvis du har spørgsmål, der ikke er på listen, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 22287422 eller via kontaktformularen som du finder her.

Kan jeg betale med MobilePay ?

Ja, du kan sagtens betale med MobilePay.

Hvad skal jeg medbringe til behandlingen ?

Uanset hvilken type behandling du skal have i klinikken, skal du selv medbringe et lagen og et håndklæde. Hvis det smutter, har klinikken lagner og håndklæder som du leje. Det koster 15 kr. pr. behandling.

Kan jeg købe et gavekort til klinikken ?

Ja, klinikken sælger gavekort til alle behandlingsformer i henhold til gældende prisliste. Gavekort afhentes normalt i klinikken, men kan også sendes med e-mail, hvis du ikke har mulighed for at hente.

Kan jeg få behandling i weekender og aften ?

Klinikken er normalt åben til kl. 20.00 på alle hverdage. Tider fra kl. 17.00 tillæges et gebyr på 25 kr. I weekender er der formiddagsåbent efter behov. Her tillægges et gebyr på 50 kr pr. behandling.

Hvordan virker massage ?

Massage virker på den måde at den løsner spændinger i bevægelsesapparatet. Samtidig medvirker massagen til at fjerne de affaldsstoffer, der har ophobet sig i kroppen. Massage virker, for de fleste, også afstressende og afslappende, både under og efter behandlingen.

Hvor langt ligger klinikken fra Marielyst ?

Klinikken ligger i Væggerløse By 3,5 kilometer fra Marielyst Torv i retning mod Nykøbing F.

Gør det ondt af få zoneterapi ?

Normalt er behandlingen ikke forbundet med smerter af betydning, men smertefølelse er meget individuel fra person til person. De fleste synes faktisk, at det er meget afslappende og behageligt, men der kan godt være lidt ømhed på de zoner jeg trykker på.

Kan jeg bruge min sundhedsforsikring i klinikken ?

Ja, hvis du har fået bevilget et antal behandlinger med massage eller zoneterapi kan du i de fleste tilfælde benytte din forsikring i klinikken. De er vigtigt, at du oplyser om dette, når du bestiller tid.

Kan jeg få offentligt tilskud til massage og zoneterapi ?

Der er ikke offentligt tilskud til hverken massage eller zoneterapi. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” er Zoneterapi tilskudsberettiget, såfremt der er tale om behandling af en lægelig diagnostiseret lidelse. Hvis du har en sundhedsforsikring kan massage og/eller zoneterapi være dækket af den. Her skal du forhøre dig hos forsikringsselskabet.