Massage og zoneterapi via sundhedsforsikring

Her i klinikken får du behandling af en RAB massør og zoneterapeut , der betyder at, du kan bruge din sundhedsordning eller sundhedsforsikring til behandlinger, hvis din aftale dækker massagebehandling og zoneterapi.

RAB registreret hos Dakobe

Jeg er RAB registreret hos Dakobe – Danmarks Komplementære behandlere, og lever op til alle de uddannelseskrav som forsikringsselskaber og pensionsselskaber stiller til massører og zoneterapeuter, i forbindelse med behandling via sundhedsforsikringer og sundhedsordninger.

Brug din sundhedsforsikring i klinikken

Det betyder for dig, at har du en sundhedsforsikring eller en sundhedsordning, privat eller på arbejdspladsen, som dækker massagebehandling og/eller zoneterapi, kan du i de fleste tilfælde, benytte klinikken til behandlingerne. Det er din aftale med forsikringsselskabet, der afgør om du er dækket, hvor mange behandlinger du får dækket, og om det er med helt eller delvist tilskud. Inden du bestiller tid til behandling via din forsikring, er det vigtigt, at du kontakter dit forsikringsselskab eller pensionsselskab for at få godkendt behandlingen, og evt. få nærmere information om dækning, tilskud og afregning mm.

Når din aftale med forsikringsselskabet eller pensionskassen er på plads, kan du kontakte klinikken på telefon 22 28 74 22, så vi kan aftale det nærmere behandlingsforløb.


massageolie orkide Wellness