Behandling af muskelsmerter og spændinger

Muskelterapi består af en dybdegående massage, hvor der i forhold til den almindelige massage, benyttes flere forskellige teknikker. Behandlingen har specifik fokus på kroppens bevægeapparat og er ideel, hvis du slås med muskelsmerter og begrænset bevægelsesfrihed i muskler og bindevæv. Alt efter dit behov, består behandlingen som regel af en kombination af dybdegående muskelmassage og tryk med tørre greb samt massage af kroppens bindevæv og triggerpunkter. Desuden benyttes mobiliseringsmassage, som er en teknik, der strækker kroppens muskler og sener. Muskelsmerter og gener omkring bevægeapparatet opstår, som ofte, på grund af forkerte arbejdsbevægelser og en forkert belastning af kroppen.

Generne kan opstå i alle kroppens muskler og kan være meget belastende, både fysisk og psykisk. Slås du med muskelsmerter kan terapien i mange tilfælde hjælpe og behandlingen har også en forebyggende effekt, så du undgår gener i fremtiden. Muskelterapi kan i kombination med skadesterapi være yderst effektiv til behandling af sportsskader.


MuskelterapiMuskelterapi mod muskelsmerter

  • Dybdegående muskelmassage
  • Behandling af muskelsmerter
  • Massage af bindevæv
  • Tryk og tørre greb
  • Triggerpunkter
  • Mobilisering (Stræk)

Hvor mange gange, du har behov for behandling med muskelterapi, afhænger selvfølgelig af  dine gener. Når du kommer første gang, tager vi en snak om din situation, så jeg kan vurdere omfanget af skaderne, og vi i fællesskab kan planlægge og målrette behandlingen. Hvis du har behov for det, får du et par gode råd med på vejen, så du selv kan forebygge fremtidige problemer.

Har brug for muskelterapi så bestil tid på telefon 22 28 74 22. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til behandlingen