Zoneterapi mod smerter og ubehag

Hvis du har problemer med ubalancer i kroppen, smerte eller anden ubehag, så kan zoneterapi måske hjælpe. Zoneterapi er en anerkendt og moderne behandlingsform, der har sit udspring i det sidste århundrede. Zoneterapien tager udgangspunkt i, at forskellige reflekszoner under fødderne, hver især, repræsenterer forskellige zoner i kroppen, fra tåspidserne til fingerspidser. Opstår der ubalancer i en eller flere af disse zoner, vil det afspejles i de tilsvarende reflekszoner under fødderne.

Ved hjælp af specielle trykteknikker på disse reflekszoner under fødderne, stimuleres kredsløbet og organernes energiflow og du vil ofte føle lindring og afslapning, da ubalancer i kroppen normaliseres. Zoneterapi er anvendelig mod mange forskellige lidelser, akutte eller kroniske og kan også anvendes som en styrkelse af et i forvejen godt helbred.


Zoneterapi kan hjælpe mod bl.a.:

Zoneterapi

  • Fordøjelsesbesvær
  • hovedpine
  • Ledsmerter
  • Muskelsmerter
  • Astma og allergi
  • Kolik
  • Præmenstruelt syndrom
  • Uregelmæssig menstruation

Selve behandlingen foregår ud fra en holistisk tilgang, som er det essentielle omdrejningspunkt inden for zoneterapien. I samarbejde med dig, og med fokus på dine gener og din situation som helhed, kigger vi på årsagen til generne og lægger i fællesskab en plan for behandlingen. Alt efter dine gener, og effekten af behandlingen, kan en enkelt behandling være nok til at opnå en positiv effekt, men det kan også være, at du har behov for flere behandlinger. Uanset omfanget af behandlingsforløbet, er det vigtigt, at du føler dig tryg hele vejen, så får du nemlig den bedste effekt af behandlingen.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen med zoneterapi, ønsker at bestille tid eller få en snak om mulighederne, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 22287422. Hvis ikke jeg svarer, lægger du blot dit navn og nummer, så hører du fra mig. Du kan også sende mig en besked via kontaktformularen som du finder her.

Klinikken tilbyder gode parkeringsforhold og ligger 4 km. fra Marielyst Torv. Kommer du med offentlig transport, er der direkte busforbindelse fra Nykøbing F. og kun 5 minutters gang fra stoppestedet i Væggerløse.