RAB registeret massageterapeut – SOSU assistent

Jeg hedder Pia Skeem, født i 1967 og uddannet Massageterapeut fra Tengbjerg Massageskole. Min uddannelse omfatter, udover fysiurgisk massør, også muskelterapi, sportsmassage, skadesterapi og sundhedsteori. Jeg er desuden uddannet i Japansk Lifting, Japansk Ansigtsakupunktur og øreakupunktur hos Dig I Centrum.

Pia Skeem - RAB Massør og SOSU Assistent

Da jeg elsker at arbejde med mennesker og pleje, har jeg taget uddannelsen som Social og Sundhedsassistent på SOSU Skolen i Nykøbing F. og har i mange år, arbejdet med pleje af akutte patienter på akutafdelingen på Nykøbing F Sygehus . Jeg uddannet forflytningsinstruktør og efteruddannet i Den kritisk syge patient, KOL, Den Komplekse Kirurgiske Patient og Patienten Med Diabetes.

Jeg RAB registret massør, en betegnelse, kun tildelt alternative behandlere, der lever op til en række faglige og uddannelsesmæssige krav. Min sundhedsfaglige uddannelse betyder også, at jeg har autorisation hos Sundhedsstyrelsen som Social og Sundhedsassistent. Jeg har desuden tilladelse fra Datatilsynet til at håndtere klientjournaler i forbindelse med behandlinger i klinikken.

Jeg kommer fra Herlev, er oprindeligt uddannet Industrilaborant fra Københavns Laborantskole og Statens Serum Institut og har i en længere årrække, arbejdet med genteknologi hos flere af landets store fødevarevirksomheder.

Hvis du har behov for yderligere information eller spørgsmål, er du altid velkomme til at kontakte mig.

Jeg glæder mig, til at se dig i klinikken.


massageolie orkide Wellness

© 2017