Massageterapeut SA behandler

Jeg hedder Pia Skeem, født i 1967 og uddannet Massageterapeut fra Tengbjerg Massageskole. Min uddannelse omfatter, udover fysiurgisk massør, også muskelterapi, sportsmassage, skadesterapi og sundhedsteori. Jeg er desuden uddannet i Japansk Lifting, Japansk Ansigtsakupunktur og øreakupunktur hos Dig I Centrum

massoer-pia-skeem

Da jeg elsker at arbejde med mennesker og pleje, har jeg taget uddannelsen som Social og Sundhedsassistent på SOSU Skolen i Nykøbing F. og har i mange år, arbejdet med pleje af akutte patienter på akutafdelingen på Nykøbing F Sygehus . Jeg uddannet forflytningsinstruktør og efteruddannet i Den kritisk syge patient, KOL, Den Komplekse Kirurgiske Patient og Patienten Med Diabetes.

Jeg er Sundhedsautoriseret og Anerkendt behandler – SA behandler, en betegnelse, kun tildelt alternative behandlere, der lever op til en række faglige og uddannelsesmæssige krav og samtidig har en sundhedsfaglig uddannelse og autorisation hos Sundhedsstyrelsen. Jeg har desuden tilladelse fra Datatilsynet til at håndtere klientjournaler.

Jeg kommer fra Herlev, er oprindeligt uddannet Industrilaborant fra Københavns Laborantskole og Statens Serum Institut og har i en længere årrække, arbejdet med genteknologi hos flere af landets store fødevarevirksomheder.

Hvis du har behov for yderligere information eller spørgsmål, er du altid velkomme til at kontakte mig. Du kan få det samlede overblik over ydelser på forsiden som du finder her. – Jeg glæder mig, til at se dig i klinikken

SA behandlere kan sidestilles med Registrerede Alternative Behandlere (RAB), idet kravene er de samme. SA behandlere er dog forpligtet til at give ydelser af høj kvalitet, uanset hvilken ydelse, det drejer sig om. Klageinstansen for SA behandlere er Patientombudsmanden, hvor det for RAB behandlere er deres respektive brancheforeninger.

massageolie orkide Wellness

© 2017